• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

ADMINISTRACJA OSZUSTEM!!!

Zaczęty przez [g2] xtra [g2], Marzec 31, 2013, 22:18:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Byczku

Moze magiczna taktyka admina, ktory liczy ze skoro pobanuje graczy, to z "miłości" do gry zaczna od nowa, wrzucajac ponownie mu kase do kieszeni...

Skkf

Może przejrzy na oczy i przestanie w co wątpię , to jego jebana decyzja , np. xtra odejdzie to ktoś wbije na jego miejsce i on też ma dostać bana ? Jest to żałosne..

Nie każdy ma Okres co wieczór jak admin.

madafaka81

Jakim debilem trzeba byc zeby najlepszych graczy usuwac z gry !!!!

Przemowrc

prosze poczytac opinie o naszym wspaniałym adminie co odpierdziela bo to jest wstyd na sali co robisz chlopie banowac takich graczy  jak madafaka i aniablonde to jest chore czlowieku chore wiedz ze oni tego tak nie zostawia poczytaj sobie jesli nie masz tego do konca w dupie

http://forum.gangsters.pl/index.php?topic=16057.60

poszla moja wiadomosc do admina najprawdopodobniej jutro rano tez sie juz nie zaloguje na konto

Przemowrc

oczywiscie odpowiedz od niego umieszcze tutaj żeby każdy sie mogl posmiac

madafaka81

Spokojnie w necie nikt nie jest anonimowy wiec sie go namierzy ja nie bede czasu na to tracil i zglosze to na policje i do skarbowki a oni szybko go znajda

Przemowrc

a jak oni tego nie zrobia to my sie tym zajmiemy

madafaka81

Przemo widzimy sie na majowce to sie zorganizujemy :P

Przemowrc

oj widzimy sie widzimy sie jutro zrobie gg to tez pogadamy

PsycholuX

a miałem robić przelew na kilkaset zł.. ale widzę.. że NIE i Ch*j

Byczku

Ciekawe kto przeniósł temat... admin czy jakis mod :)

[g2] xtra [g2]

zeby nie bylo ze afera wyszła :) pewnie mod jakis  :D

lion2200

Potwierdzam słowa xtry ponieważ bacznie obserwowałem jego postępy w rankingu  "pojedynków" 
Więc należy mu się zwrot profesji oraz pkt. do rankingu pojedynków ogólnego.

[g2] xtra [g2]

pojebana gra sie robi...za nic tracisz profke..jeszcze raz cos takiego i ban na konto...i wez graj uczciwie to i tak ujebią Ci konto!

kropa2011

jedno slowo jakie na mysl sie nasuwa PATOLOGIA!!  co admin wyprawia.. jak sprawa sie nie rozwiaze tez nawet grosza na to gre nie doloze i pewnie jak wiekszosc ludzi z g2 to co sie tu dzieje to wielka kpina lepiej niech admin weznie sobie to do serduszka jesli wogole go ma ...!!!